Aanmelden nieuwsbrief

Dit is een website van BrabantWonen en Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling BV. Voor de inhoud van deze site zijn BrabantWonen en Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling BV verantwoordelijk en zij doen er alles aan deze actueel en correct te houden. 

Op de op deze website gepubliceerde beelden, foto's en tekst rusten rechten en zijn eigendom van BrabantWonen en Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling BV. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan om beelden, foto's of teksten van deze website te gebruiken, tenzij vooraf schriftelijke toestemming is gegeven. Tegen onrechtmatig gebruik wordt opgetreden. 

Privacy

BrabantWonen en Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling BV hechten waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website. Informatie over bezoeken aan deze website worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerking en nooit ter identificatie van individuele personen. 

Links naar andere sites

Een aantal links in deze site leidt naar andere sites waarop BrabantWonen en Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling BV geen controle hebben. Zij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen.

Hoogste punt fase 1

 

Donderdag 6 juli bereikten we het hoogste punt van fase 1. Traditiegetrouw trakteerden BrabantWonen en Van Wanrooij de bouwvakkers op een frietje en een snack om dit te vieren.

De bouw vordert in hoog tempo en we liggen op schema. De verwachting is dat in oktober/november 2017 de huurwoningen opgeleverd worden. Daarna volgen in fases de koopwoningen, naar verwachting tussen januari en april 2018. Dit is een voorzichtige prognose, omdat weersomstandigheden invloed kunnen hebben op de voortgang van de bouw.