Aanmelden nieuwsbrief

Orthen-Links wordt een groene wijk. En net naast de wijk liggen een paar mooie groene pareltjes: de Ertveldplas, de polder, maar ook de moestuin. In deze moestuin zijn buurtbewoners elke dag volop in de weer. Amateur Tuinvereniging Orthen organiseert regelmatig activiteiten waarbij iedereen welkom is. Ook is er een imker die je alles kan vertellen over bijen en andere insecten. De bloementuinen, eigen gekweekte groenten en de bijenkassen, allemaal draagt het bij aan de ontspannen sfeer in de wijk.

jongetjebloemen

Hoogste punt fase 1

 

Donderdag 6 juli bereikten we het hoogste punt van fase 1. Traditiegetrouw trakteerden BrabantWonen en Van Wanrooij de bouwvakkers op een frietje en een snack om dit te vieren.

De bouw vordert in hoog tempo en we liggen op schema. De verwachting is dat in oktober/november 2017 de huurwoningen opgeleverd worden. Daarna volgen in fases de koopwoningen, naar verwachting tussen januari en april 2018. Dit is een voorzichtige prognose, omdat weersomstandigheden invloed kunnen hebben op de voortgang van de bouw.