Aanmelden nieuwsbrief

Donderdag 15 juni start de verhuur van zes eengezinswoningen die in fase 1 gebouwd worden. Deze woningen resteren nog, nadat (oud) huurders als eerste uit de woningen van fase 1 en 2 konden kiezen. Heb je interesse om te huren in Orthen-Links? Vanaf 15 juni kan je reageren via de website van WoonService. Je hebt nu keuze uit twee woningtypen: 'Goeie Aard' en 'Vaste Stek'. Deze woningen komen rond de Orthensedonk te staan.


Verhuurbrochure

Wil je weten hoe deze woningen eruit zien? De verhuurbrochure kan je downloaden via de website van BrabantWonen. Of vraag de brochure aan via (073) 681 45 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Wil je huren in Orthen-Links?

Om in aanmerking te komen, moet jouw inkomen passend zijn volgens het huur/inkomen tabel. Ook moet je ingeschreven staan bij WoonService. Als beide het geval is, kan je reageren via de website van WoonService. De toewijzing van de woningen vindt plaats op basis van inschrijftijd. Meer informatie over 'huren in Orthen-Links' vind je hier.

Later dit jaar komen de woningen van fase 2 in verhuur.